• Obnovljeno
WEGE Kreće Dolly sa Kastera,Namještaj za Selidbu sa Četiri Univerzalni Volan Sliders i Polugama,za Transport Frižider, Krevet, Namještaj (Teret Kapaciteta 300 KG)

WEGE Kreće Dolly sa Kastera,Namještaj za Selidbu sa Četiri Univerzalni Volan Sliders i Polugama,za Transport Frižider,

KM 46.49
Na skladištu
U trgovini

[Lako iskoristi] : 360 stepeni rotatable slideru ti omogućava da lako pomakni se i očisti nameštaj u svakom pravcu.Samo lift, mjesto i kreni prema potrebi da preurediti u sobi. [Visokog kvaliteta materijal] : nameštaj dizanja polugu je napravljen od trajnih čelika, obložena PVC se bavi, i da je ne-slip dizajn.Površinu 4 klizi pruge je napravljen od čvrsto ABS plastike, koja neće štetu nameštaj.Svaki slideway je ukrasima sa 4 univerzalna točkove koji su fleksibilna i trajna i gumene točkove neće štetu podu. [Kako da koristi] : Ubacite dizanja opreme u dnu nameštaj, koristim princip prednost, možeš lako da podignem jednu stranu nameštaj, i onda stavi kotur ispod nogu nameštaj.Kada sav namještaj je povlakači na dnu, i lako se možeš kretati ih na novu lokaciju. [Generalno važećim] : Svoj maksimum nosi kapaciteta je to jest 300.Koristi naše nameštaj se pomera alat, lako se možeš kretati nameštaj i aparata u kući, pogodan za drveni podovi, drvenim podovima, pločice podove i cementa podove. (Osim za tepih, pod i grubo podove). Molim te poruku] : Kada koristite polugu za prijevoz namještaja, samo trebate prijevoz namještaja da visine gde kotur moze da se priključi.Suviše srednje visine mogu lako štetu nameštaj.Mi pružamo 100% zadovoljstva kupaca garantujem, ako imate nekih pitanja, kontaktirajte nas, mi ćemo obezbediti sa zadovoljavajući odgovor u roku od 24 sata.Jaka noseći kapacitet : to jest 300, dopuštajući da ti se lako potez nameštaj, ili teške stvari.Univerzalni volan mogu okretati 360 stepeni, nije lako da se tresu, i da je prikladnija za upotrebu.Pogodan za drveni podovi, laminates ili druge glatko podove.

Ključne karakteristike

Material:
A3 iron, ABS plastic
Product size:
116*130MM, boom length
Maximum load-bearing capacity:
300kg
Weight:
1.5kg / 3.2lb
color:
red
Contains content:
1x leverage :
4x moving wheels :
Warm reminder:
We highly believe in the quality of our products. If you are not satisfied with the purchase for any reason, please contact us and we will provide you with quality after-sales service!

Možda će se i vama svidjeti