• Obnovljeno
Cvijeće Leptire Jute Torbu koja je Jute Poklon Torbe sa Nositi Vreće Torbu koja je Izađu Torbu koja je Plaži Vreće za Žene

Cvijeće Leptire Jute Torbu koja je Jute Poklon Torbe sa Nositi Vreće Torbu koja je Izađu Torbu koja je Plaži Vreće

KM 5.99
Na skladištu
U trgovini

Jute Torbe : -Čaura u vreći torbu koja, koja može efikasno mrlja otporna, lako čistiti, i ponovno iskoristivih.Meka naramenicu prenosni i udobno.Također koriste kao poklon torbu za hotel, rođendana, svadbi, djeveruše.Odaberite Veličine da vidiš da vratiš za predmet. *【Multi】 : Ovo jute poklon pakete jako je pogodan za kupovinu, teretanu, plaži, putujući, zabavu i druge svakodnevno koriste.Prirodno Eko : Napravljena je od prirodno jute odjeće, bez neprijatnih mirisa, sigurno i ekološki prijateljskog, i može biti ponovo iskoristiti bez izazivanja otpada.jute poklon pakete je sigurno i Eko i može ponovo iskoristiti sve vreme bez izazivanja otpada. -Da izađu poklon pakete je odlične Božićne poklone, rođendanske poklone, Dan Zaljubljenih poklone, poklone za tvoja žena, majka, devojka i kolege.Maltene : Preporučio da operem pod ruku, drži u senci, ne isperi, ili mu iz (djelomično stisnuo).Jako je pogodan za poklone za Božić, rođendanske poklone, Dan Zaljubljenih poklone za tvoja žena, majka, devojka, kolege, itd. *【Više Veličina & Veliki Kapacitet】 : Naša jute poklon torbe su četiri veličine : X (9.Sa šlicevima zaustaviti stvari od pada lako. *【Unutrašnje Vanjski Dizajn】 : Naša jute poklon pakete je napolju sa zatvaračem platno dzep, koji moze da uzmemo vaše ključeve, novčanik, maramice, itd.Veliku kesu ima zatvarač zatvaranje zaustaviti predmete iz pasti olako, i mogu radnju velike stvari kao što su kišobranima i termos čaše.Može se koristiti za Hotel, rođendane, vjenčanja i deveruša je poklon pakete torbu i kese.Zašto biramo jute torbu koja je? Prirodno i Eko plaži torbu koja je jednostavan i stila, i praktično i lijepa, i dodaje smisao za modu da tvoja zelena život!Mora imati, osim tvog leta pribor kolekcije!Specifikacija : VELIČINE : X (9.1 cm) MATERIJAL : Jute tkanine + 100% poliester platno otisak džepu PAKET UKLJUČUJU : 1* jute torbu koja je Velikodušna Capacityy : -Velika vreća može radnju velike stvari kao što su odeća, peškire, kišobranima, termos čaše i sl. *【Dizajn & Idealno Poklon】 : Stila i jednostavno dizajn, sa jedinstvenim štampanje uzorke, sjajna i lepa.Sa ovim ekološki prijateljskog i trajna jute poklon torbe, ti vise ne treba da koristimo za jednokratnu upotrebu torbu.

Ključne karakteristike

SIZE:
XS (9.8*9.8*7.1 inch) :
S (11.8*8.7*5.9 inch) :
M (12.6*14.6*7.1 inch) :
L (16.9*12.6*7.1 inch) :
MATERIAL:
Jute cloth + 100% polyester canvas print pocket :
PACKAGE INCLUDE:
1* jute tote bag :
Generous Capacityy:
-Big bags can store large items such as clothes, towels, umbrellas, thermos cups, etc. With zippers stop the items from falling easily. :
-Printed canvas outer pocket can store keys, wallets, tissues and other small items for easy access. :
Jute Bags:
-Coating inside the burlap tote bag, which can effectively stain resistant, easy to clean, and reusable. :
Natural Eco-friendly:
-Made of natural jute cloth, no unpleasant smell, safe and environmentally friendly, and can be reused without causing waste. :
Fashion Jute Gift Bag:
-Natural and beautiful beach bag is very suitable for shopping, traveling, going out, beach, pool, party and daily use. Also be used as gift bag for hotel, birthday, wedding, bridesmaids. :
-Burlap gift bags is a great Christmas gifts, birthday gifts, Valentine's Day gifts, anniversary gifts for your wife, mother, girlfriend and colleagues. :
Tips:
Recommended to wash by hand, hang in the shade, do not rinse, or wring out (partially squeezed) :

Možda će se i vama svidjeti