• Obnovljeno
DOVEO svjetala,12V/80 Amber Upozorenja,Hitno Treperi Signal Svjetlo sa Magnetne za Automobile, Kamione Vozila (1Wireless,Puni se,Magnetno+1 ozvucen)

DOVEO svjetala,12V/80 Amber Upozorenja,Hitno Treperi Signal Svjetlo sa Magnetne za Automobile, Kamione Vozila (1Wireless,Puni

KM 29.24
Na skladištu
U trgovini

Prakticna Hitne Koristiti – poziv u pomoć svjetla mogu biti korištene za ličnu ili profesionalan posao, uključujući mail kamiona, viljuškara, s ceste vozila i više. ▶Montirane sa magneti na vrh, i uključiti .47 Paket Sadržaj : 1* Amber Magnetno je Dovelo Disko Signal Svjetlo(10-80 V) Upozorenje : ▶nacionalni saobraćaj propise za postavljanje takvih treperava svijetla u trenutno je dozvoljeno je, ali ne mogu biti korištene u zabranjenoj oblasti navedeno u zemlji ili gradu. ▶Cigaretu uključi ga čini veoma zgodno i prijenosni .Poslat ćemo ti e-poklon karticu za otkupna cijena tvoj prekriven proizvod. ▶Posebno u magli dana, kišne dane će biti bolje je koristiti efekat upozorenje mogu igrati bolju ulogu, da bi se izbjeglo rep.

Ključne karakteristike

Možda će se i vama svidjeti