• Obnovljeno
Wiwaplex 3Pcs Mrdati Mjesto, na napuhavanje Stabilnost Ravnotežu Disk A Jastuk, Ravnotežu Disk Mrdati Mjesto, Fleksibilan Sjedenje Učionica sa Besplatno Pumpu Senzorne Djeca (Ured & Kući & Školu)

Wiwaplex 3Pcs Mrdati Mjesto, na napuhavanje Stabilnost Ravnotežu Disk A Jastuk, Ravnotežu Disk Mrdati Mjesto, Fleksibilan

KM 44.99
Na skladištu
U trgovini

❤Visokog Kvaliteta Materijal : Usvaja anti-pukla PVC materijal da ponudim dobar težinu kapacitet da 661lbs/to jest 300, curi-besplatno i trajna.Dostupan u boja Plava, Zeleno, Roze, naš ravnoteža će definitivno upoznam tvoju drugačije potražnja. ❤Aktivno Mjesto : Osloboditi svoje tijelo i promovirati cirkulaciju kada dugo sjedenja u kancelariji/učionici.Prikladni za decu na sjedalu odmah i nastaviti zdravo držanje ili da kancelariji da ublažim leđa, vrat i hip bol. ❤Multi-koristi : Ovi jastuci su vrlo efikasan za škola lakše da sjede u svojim stolicama.To povećava stabilnost i koordinaciju, jača jezgro mišiće i povećava aerobik fitness program. ❤SAVRŠENA ZA OSNOVNU ŠKOLU & KUĆI & URED : 34.5 cm(je 13,5 cm) A Jastuk Promjeru -34.5 cm/je 13,5 cm , Visina-5cm/2inch, maksimalna ograničenje težine je 661lb/to jest 300. ❤Naš ravnotežu disk je dizajnirana da se poboljšati stabilnost i koordinaciju, jačanje jezgro mišiće i unaprijediti aerobik fitness program.

Ključne karakteristike

Možda će se i vama svidjeti